A 2020. évi borrendi események összefoglalása, rendezvények és az ezeken való részvétel

A borrend kéthavonta rendszeresen ülésezik, ha pedig az ügy fontossága megkívánja, alkalmanként köztes üléseket is tartunk. A tagok részvétele általában 70-80%-os, a jelentét mindig többségi.

Az éves rendezvényeink, illetve programjaink nagy része a pandémiás helyzet miatt törlésre vagy elhalasztásra került. Az év elején, illetve nyáron egy alkalommal volt lehetőségünk a személyes találkozóra.

Január 31-én éves rendes borrendi közgyűlést tartottunk Noszvajon, mind a 18 fő borrendi tag képviseltette magát, értékeltük a 2019. évi tevékenységünket és meghatároztuk a 2020. évi feladatainkat.

Február 9-én került megrendezésre „Az év bortermelője” vacsora a budapesti Mariott Hotelben. Az év bortermelője Koch Csaba lett, a Hajós-Bajai borvidékről.

Február 11-én Borrendi ülést tartottunk a Betonút Mester Kft. termében.

Augusztus 14-e és 16-a között szakmai kirándulást tartottunk a Móri borvidéken, ahol Miklós Csabi, Csetvei Krisztina és a Paulus Borház pincészeteit látogattuk meg.

Az év hátralévő részében csak elektronikus (e-mail, telefon, skype) kapcsolattartásra volt lehetőségünk, a tervezett programjaink, eseményeink, üléseink mind elmaradtak.